Dinsdagavond 15 november organiseren wij een bijeenkomst van het Woonplatform. Het thema van de bijeenkomst is energiebesparing. De bijeenkomst duurt van 19.15 – 21.00 uur en vindt plaats in ons kantoor aan de Livingstoneweg 11 in Goes. Aanmelden is verplicht.

Wat worden de gespreksonderwerpen?
We vertellen u graag wat wij doen om onze woningen zo energiezuinig mogelijk te maken en hoe wij de energielasten van bewoners verlichten. Daarnaast kijken we naar hoe we onze huurders het beste bereiken met acties op het gebied van energiebesparing, welke acties dat dan zouden moeten zijn en hoe onze huurders het beste geactiveerd kunnen worden om zelf zuinig met energie om te gaan. Graag toetsen wij onze ideeën en vragen we u om met ons mee te denken.

Neemt u uw smartphone of tablet mee?
Tijdens de bijeenkomst staat interactie centraal. Daarom willen we u vragen om zelf een smartphone (telefoon met internet) of tablet mee te nemen. Heeft u deze niet? Dan zorgen wij voor een oplossing.

Aanmelden
Stuur vóór 8 november een mail met vermelding "Woonplatform" naar: secretariaat@bevelandwonen.nl. Laat u ook even weten of u wel/niet een smartphone of tablet meeneemt?