Beveland Wonen gaat een hofje met 21 sociale huurwoningen bouwen aan de Stenevate in de nieuwe woonwijk Platepolder in Heinkenszand. Dit hofje geeft straks de ruimte voor ontmoeting, onderling contact en biedt de mogelijkheid om elkaar te helpen en samen activiteiten te doen, maar ook de vrijheid om dat alleen te doen. Want een fijn huis, gezelligheid, contact met de buren en omkijken naar elkaar zijn belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend.

Daarom gaan we samen op zoek naar een moderne, duurzame woonvorm die aansluit op deze gedeelde behoeften en waarden. Met een groep toekomstige bewoners gaan we op reis naar deze nieuwe woonvorm in Heinkenszand. We nodigen u graag uit voor de informatiemarkt Hof Platepolder om met u in gesprek te gaan over onze plannen.

INFORMATIEMARKT
Op woensdag 23 november a.s. organiseert Beveland Wonen de informatiemarkt Hof Platepolder bij de Stenge in Heinkenszand. Graag nodigen wij u uit om de middag of de avond, onder het genot van een bakje koffie, langs de informatiepunten te lopen. Ook hebben we een presentatie waar u aan deel kunt nemen, deze zal op verschillende momenten starten. Tijdens deze markt zullen we naast het toelichten van onze plannen ook aangeven hoe u in aanmerking kunt komen voor dit project. Er zal ook uitleg gegeven worden wat er van u verwacht wordt tijdens de ontwikkeling van het hofje.

SELECTIECRITERIA
Wat zijn de criteria om deel te nemen aan dit project:

  • Woont u in de gemeente Borsele? Dan heeft u voorrang
  • Inkomen: 1-persoonshuishouden: maximaal € 40.765,00
  • Inkomen: 2-persoonshuishouden: maximaal € 45.014,00
  • Motivatiebrief waarbij interesse en mogelijke bijdrage aan gemeenschap kenbaar gemaakt wordt.
  • Inschrijving ZuidWestWonen

MIDDAGPROGRAMMA VAN 16:00 UUR TOT 17:45 UUR
16.00 uur - Zalen open en start informatiemarkt
16.15 uur - Start presentatie project Platepolder
17.00 uur - Start presentatie project Platepolder
17:45 uur - Einde

AVONDPROGRAMMA VAN 19:00 UUR TOT 20:45 UUR
19.00 uur - Zalen open en start informatiemarkt
19.15 uur - Start presentatie project Platepolder
20.00 uur - Start presentatie project Platepolder
20:45 uur - Einde


LOCATIE
De Stenge, Stengeplein 1 in Heinkenszand.

AANMELDEN
Heeft u interesse in het project Platepolder? Bent u de bewoner die op zoek is naar wonen in een hofje met ontmoeting, activiteiten en onderling contact? Geef u dan op voor het middag- of avondprogramma op woensdag 23 november a.s. in de Stenge. Dit kunt u doen door vóór maandag 21 november een mail te sturen naar secretariaat@bevelandwonen.nl onder vermelding van het middag- of avondprogramma en het aantal personen. We kijken ernaar uit u te ontmoeten, tot dan!