Met ingang van 1 april 2023 is Robert de Ridder benoemd tot de nieuwe directeur vastgoed van Beveland Wonen. Daarmee volgt hij Reinier de Jonge op die met ingang van 1 mei 2023 is benoemd tot directeur bestuurder van Woongoed Middelburg.

Robert heeft ruime ervaring op het gebied van vastgoedbeheer- en ontwikkeling. Hij was werkzaam als directeur bestuurder bij woningcorporatie Clavis in Terneuzen en L’escaut in Vlissingen en sinds 2019 actief als zelfstandige onder meer op het gebied van vastgoedbeheer en ontwikkeling. In dat verband was hij ook actief als projectmanager voor de nieuwe huisvesting van woningcorporatie Beveland Wonen en goed bekend met de organisatie.

Robert ziet de mooie maar ook grote vastgoedopgave waar Beveland Wonen voor staat als een belangrijke reden om te solliciteren naar deze functie: "Ik ken Beveland Wonen goed en draag de organisatie een warm hart toe".

Bestuurder van Beveland Wonen, Peter Bevers, is blij met de benoeming. "Met Robert versterken we ons directieteam met een ervaren directeur die de wereld van de woningcorporaties van binnen en van buiten kent."