Veel mensen zoeken naar snel beschikbare en betaalbare woningen. Om deze mensen te helpen, plaatst de gemeente Goes in samenwerking met Beveland Wonen flexwoningen. Op 26 juni 2023 organiseren we een inloopavond om de plannen te laten zien. Aanmelden voor de inloopavond kan via www.goes.nl/inloopavond-flexwonen.

Locatie flexwoningen
De eerste flexwoningen komen te staan op de lege plek aan de Van Hertumweg, tegenover de Jumbo Foodmarkt. Het gaat om 48 woningen, verdeeld over twee woongebouwen en drie bouwlagen. De woningen zijn gemaakt van duurzame materialen en staan er tijdelijk, voor een periode van maximaal 10 jaar. We verwachten om de woningen dit najaar te plaatsen.

Voor wie?
Beveland Wonen regelt de toewijzing van de woningen. Minimaal de helft van de flexwoningen gaat Beveland Wonen verhuren aan starters en jongeren. Ook zijn de flexwoningen bedoeld voor statushouders (maximaal 15 woningen). En andere mensen die met spoed een woning zoeken (maximaal 10 woningen), zoals gescheiden mensen. De huurprijzen vallen onder de sociale huurgrens.

Inloopavond op 26 juni 2023
Op 26 juni a.s. organiseren we van 17:00 tot 19:30 uur een inloopavond in het Stadskantoor in Goes. We laten de plannen zien en u kunt vragen stellen aan de gemeente Goes en aan Beveland Wonen. Woont of werkt u in de buurt van de locatie van de flexwoningen en bent u benieuwd? Of heeft u interesse in deze ontwikkeling? Dan kunt u binnenlopen tussen 17.00 en 19.30 uur. We geven geen centrale presentatie.

Inschrijven flexwoning
Beveland Wonen regelt de toewijzing van de woningen. De flexwoningen komen in de verhuur via de website www.zuidwestwonen.nl. Ingeschreven woningzoekenden ontvangen daar automatisch een bericht over. Staat u nog niet ingeschreven bij Zuidwestwonen? Doe dit dan via: www.zuidwestwonen.nl?

Aanmelden inloopavond
Aanmelden voor de inloopavond kan t/m 23 juni 2023 via www.goes.nl/inloopavond-flexwonen.