Let op: alle woningen zijn inmiddels verkocht.

De verkoop van ons nieuwbouwproject in de Nieuwstraat te Kamperland is gestart! Er komen zes levensloopwoningen en zes starterswoningen.

Al decennia lang is de Zeeuwse kust een geliefd oord voor hen die willen genieten van zon, zee, rust en ruimte. Met ruim 2.000 inwoners is Kamperland de grootste plaats op het eiland Noord-Beveland.
Door de ligging van het Veerse Meer en dichtbij de Noordzee en de Oosterschelde heeft Kamperland zich in de loop der jaren ontwikkelt tot een natuurlijke topbestemming voor strand- en watersportliefhebbers. Kamperland is een dorp met een grote verscheidenheid aan ingrediënten voor een aangenaam woonklimaat.

Kleinschalig project
In dit prachtige dorp bieden wij u aan een kleinschalig nieuwbouwproject: zes woningen voor starters en zes levensloopbestendige woningen. De levensloopwoningen kenmerken zich door het gehele woonprogramma op de begane grond en een ruime zolderverdieping waar nog een extra slaapkamer mogelijk is. De starterwoningen kenmerken zich door drie slaapkamers op de verdieping. Alle woningen hebben een eigen tuin.

Prijzen en meer informatie

  • Starterswoningen (allemaal verkocht)
  • Levensloopwoningen (allemaal verkocht)

Zoekt u een nieuwbouwwoning? Vul dan onderstaand formulier in.

Starterswoning:

Levensloopwoning: