Met een automatische incasso halen we de huurprijs iedere maand automatisch van uw rekening af. We doen dit altijd op de eerste dag van de maand, tenzij de eerste dag in het weekend of op een feestdag valt. U heeft er dus geen omkijken naar. Het is wel belangrijk dat u voldoende geld op uw rekening heeft staan.

Betalen via Mail to Pay

Geeft u ons geen automatische machtiging? Dan sturen we u iedere maand per mail een betaallink. U kunt dan gemakkelijk en snel via iDeal uw huur betalen.

Zelf overmaken met maandelijkse opdracht

Het is mogelijk om uw bank opdracht te geven tot een maandelijkse betaalopdracht of periodieke overschrijving. U mag dan zelf de datum van de overschrijving bepalen, als wij het huurbedrag maar vóór de eerste dag van de maand hebben ontvangen.

Het is belangrijk om altijd het huurcontractnummer te vermelden bij de overschrijving. U kunt hier uw huurcontractnummer opzoeken.


Ons IBAN-rekeningnummer is: NL77 BNGH 0285 0486 00
Huuraanpassing

Elk jaar wijzigen wij uw maandelijkse huurprijs. Vaak is dit een verhoging van slechts een paar procent. Er zijn ook huurders waarbij de huurprijs gelijk blijft of zelfs wordt verlaagd.

Lees hier meer over huuraanpassing.

Huur betalen

De huur moet altijd op de eerste dag van de maand zijn betaald. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Betalen per automatische incasso werkt het makkelijkst en snelst.